Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact
Innovasjon

NYHETER


ACTIMOVE® TALOSTEP

Ankelortose med slim-fit-design som er utformet for alle bevegelser som livet består av. Tenk deg hvor mange skritt en person tar hver dag. Når man går til bilen, beveger seg rundt på jobben, passer barn. Ifølge visse undersøkelser går vi i gjennomsnitt 5 000 skritt om dagen. Actimove® TaloStep er utviklet for å hjelpe pasienter å holde tritt med hverdagen. Actimove® TaloStep tilbyr komfort og sikkerhet hvert skritt på veien, hver dag – fra den anatomiske snegleformen som gir sikker plassering og korrekt støtte, og det patentsøkte remsystemet, til det tynne, pusteaktive materialet uten neopren.

 


CUTICELL® CONTACT

Cuticell® Contact er et formbart sårkontaktlag av silikon med en perforert og transparent struktur. Cuticell® Contact kan sitte på i flere dager for å beskytte såret. Sårvæsken passerer lett gjennom perforeringene, og det er minimal risiko for innvekst av vev. Ettersom det heftende materialet bare sitter på kontaktflaten mot såret, kan ytterbandasjen enkelt byttes uten at det oppstår trauma på såret. Det gir en uforstyrret heling, og smertefrie og atraumatiske bandasjeskift.

 

Ansvarsfraskrivelse


Produktene som vises på dette nettstedet, kan bare bli solgt i visse markeder og med ulike indikasjoner og begrensninger. Ta kontakt med din lokale salgsrepresentant for mer informasjon.