Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Her finner du informasjon om hvordan informasjonskapsler brukes og hvordan du kan beholde eller slette disse informasjonskapslene.


Hva er en informasjonskapsel?
Informasjonbiter som overføres til datamaskinens harddisk fra et nettsted, er kjent som «informasjonskapsler».
 
De er ikke dataprogrammer, bare små informasjonsfiler som lar nettsteder lagre og få tilgang til informasjon om brukerens nettlesermønstre.
 
De fleste nettsteder bruker informasjonskapsler, fordi de er en del av verktøykassen som gir en god brukeropplevelse på Internett. Informasjonskapsler lar nettsteder levere personlige tjenester (for eksempel å huske en innlogging, holde produkter i handlekurven eller vise relevant innhold).
 
Det finnes forskjellige typer informasjonskapsler: midlertidige informasjonskapsler (eller økt-informasjonskapsler) som slettes når nettleseren lukkes; varige informasjonskapsler som ikke slettes men beholdes til de aktivt slettes eller utløper (noe som avhenger av hvor lenge nettstedet har programmert at informasjonskapslene skal vare). 

Hvordan slette en informasjonskapsel?
De fleste nettlesere er automatisk innstilt til å akseptere informasjonskapsler.
 
Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din, men husk at hvis du gjør det, så vil du miste mange funksjoner som er nødvendige for at nettstedet skal fungere ordentlig.
 
Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om informasjonskapsler, gå til www.aboutcookies.org. Her finner du omfattende og uavhengig informasjon om hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler via nettleserinnstillinger, og hvordan du kan slette informasjonskapsler som allerede er på datamaskinen din.
 
For å slette informasjonskapsler fra mobiltelefonen din må du se i brukerhåndboken for mobilen.

Aksept av bruksvilkår
Ved å akseptere bruksvilkårene, og ved å besøke nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.  Du kan også gi samtykke til vår bruk av informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren.

KONTAKTER

Essity Norway AS
Fredrik Selmers vei 6
NO--0663 Oslo
Norge

HVOR FINNER DU OSS


 Tlf: 800 303 07
 

 kundeservice.no@essity.com

 

Kontakt oss