Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact
Filter
Products

Innovasjon

BSN medical jobber hele tiden for å utvikle unike nyskapninger ved å utnytte selskapets tekniske kompetanse og verdensledende virksomhet fullt ut. Gjennom kontinuerlige produktforbedringer, den nyeste teknikken og solide materialvalg utvikler vi produktene våre til beste for pasienten.

BSN medical utvikler stadig nye produkter og kundeorienterte konsepter med det mål å kunne tilby pasientene våre nye og mer effektive behandlingsløsninger, også sett fra et samfunnsøkonomisk perspektiv.

Har du en idé, et produkt eller en forretningsidé som kan forbedre pasienthelsen? I så fall klikker du her.


Teknologier

JOBST® Relax

JOBST® Relax er ment som et supplement til kompresjonen som gis på dagtid, samtidig som det er et alternativ til de kompresjonsløsningene som man hittil har hatt på nattetid. JOBST® Relax tilbyr den ødemkontrollen som pasienter trenger, i tillegg til pen design og den komforten som pasienten etterspør. JOBST® Relax er beregnet på milde og moderate lymfødem i vedlikeholdsfasen.

JOBST® SOFTFITTM

JOBST® SoftFitTM teknikken sikrer gradert kompresjon og høy brukerkomfort takket være det elastiske silikongarnet som er strikket inn i selve strømpen.

Klikk på bildene til høyre for å få mer informasjon.

BALANSERT ABSORPSJON

Teknikken for balansert absorpsjon som brukes i Cutimed® Siltec®, beskytter sårsengen effektivt mot overflødig fuktighet, og gir et optimalt sårhelingsmiljø.

Klikk på bildene til høyre for å få mer informasjon.

3D-STRIKKING

Takket være den unike 3D-strikketeknikken føles JOBST® Elvarex Plus® sømfrie kompresjonsstrømper med anatomisk passform som et andre hudlag.

Klikk på bildene til høyre for å få mer informasjon.

DELTA DRY® VANNFAST GIPS

Den unike patenterte teknikken i Delta-Dry® er overlegen all annen vannbestandig gips, noe som gjør Delta-Dry® til et bedre valg innenfor helsevesenet.

Klikk på bildene til høyre for å få mer informasjon.

HYDRATION RESPONSE TECHNOLOGY

Hemmeligheten bak den høyabsorberende kjernen i Sorbion Sachet® er at den binder sammen mekanisk modifiserte cellulosefibre og geldannende polymerer i sårbandasjen, noe som gir økt bindeevne, optimal sekrethåndtering og en betydelig bedre vertikal oppsugingsevne.

Klikk på bildene til høyre for å få mer informasjon.

Ansvarsfraskrivelse


Produktene som vises på dette nettstedet, kan bare bli solgt i visse markeder og med ulike indikasjoner og begrensninger. Ta kontakt med din lokale salgsrepresentant for mer informasjon.